Edgewater Делови Универзална Кондензаторот Фан Мотор Компатибилен со Пијалоци Воздухот, 115V, 9W, го Заменува 501-148B
Свеж

Edgewater Делови Универзална Кондензаторот Фан Мотор Компатибилен со Пијалоци Воздухот, 115V, 9W, го Заменува

DEN 1656.00

Во продавницата

Правец на стрелките на часовникот ротација Без жица терминали вклучени 1 Година Гаранција.работи на овие модели : BB48, BB58, BB68, BB72, BB78, BB94, CFG-12, CFG12, CFG24, CFG36, CRG36, CRG48, DD50, DD58, DD68, DD78, DD94, DP41, DP46, DP67, DW49, EF СЕРИЈА, EF24, EF24-1 AHS, EF24-1 AHS-34,.MC300, MM14, MM27, MT12, MT14, MT18, MT20, MT21, MT22, MT23, MT27,.EF241 AH 0001 RCN, EF48, EF48-5 BS, EF74, ИР-48-1 AS, ER24-1 AHS-34, ER48, ER48-1 AS, ER74, HF1-1 HS, HF1-1 S, HF1-1 SONIC, KF12, KF24, KF36, KR36, KR36-1 AS, KR48, KR74, LV10-1, LV12, LV23-1, LV27-1, LV38-1, LV45-1, LV45-1-W, LV49-1, M10, MC260,. 1 Година Гаранција.

Карактеристики на производот

Поврзани производи