WantJoin Blender Првенство за мраз blenders,Резервни стомна за Механичка мешалка и Дигитален дисплеј блендер (Пластика)
Свеж

WantJoin Blender Првенство за мраз blenders,Резервни стомна за Механичка мешалка и Дигитален дисплеј блендер

DEN 959.76

Во продавницата

Стомна е BPA-free и Издржливи.Стомна е компатибилен за 3 модели на Want Join blenders : 200 D (црна и црвена),и 200 G.ве молиме проверете.Ве молиме проверете слика 2 и да го потврди погодна мешалка чаши.Ве молиме проверете ги компатибилен blenders,купот е само за wantjoin blender.Купот е само за wantjoin blender.

Карактеристики на производот

Поврзани производи