DPBHDM Дете Велосипед со Приколка Дете Шетач W/Челична Рамка Виткање Дете Велосипед со Приколка Универзална Велосипед Спојка Надстрешница
Свеж

DPBHDM Дете Велосипед со Приколка Дете Шетач W/Челична Рамка Виткање Дете Велосипед со Приколка Универзална

DEN 1701.60

Во продавницата

Родителите често сакаат да ги споделат нештата кои тие се во со своите деца.За родителите тоа е шанса да го задржат својот активен начин на живот дури и по имаат деца.За велосипедизам и џогирање ентузијасти, како што среќа ќе ја имаат, деца и на отворено оди природно заедно.

Карактеристики на производот

Поврзани производи