CCIYU 126110 12583486 Секундарен Воздух Инјектирање Проверете Вентил одговара за 06 07 за Buick Рение 06 07 08 09 за Chevrolet Пионер 06 за Chevrolet Пионер EXT 06 07 08 09 за GMC Пратеник
Свеж

CCIYU 126110 12583486 Секундарен Воздух Инјектирање Проверете Вентил одговара за 06 07 за Buick Рение 06 07

DEN 1553.76

Во продавницата

КОМПАТИБИЛНОСТ -Воздух проверете вентил одговара 2006 2007 за Buick Рение 2006 година 2007 година 2008 година 2009 година за Chevrolet Пионер 2006 година за Chevrolet Пионер EXT 2006 2007 2008 2009 за GMC Пратеник 2006 година за GMC Пратеник XL 2006 2007 2008 за Isuzu Ascender 2006 2007 2008 2009 за Saab 9-7x.БРОЕВИ 12619110 12583486. КВАЛИТЕТ - Сите компоненти се внимателно проверени и потврдени да ги исполнуваат најстрогите стандарди за квалитет за да се обезбеди подолг животен век.ТЕСТИРАЊЕ - Тестиран пред да замине фабрика да бидете сигурни сигурност и супериорни перформанси.ВНИМАНИЕ - ве Молиме проверете слика и опис внимателно да се обезбеди овој дел ќе се вклопи вашето возило.Провери пред да го купат ќе ви помогне да ги избегнете непотребните кавги и да се врати превозот на трошоците.Fitment Информации : 2006-2007 за Buick Рение CXL Спорт Комунални 4-Врата 2006-2007 година за Chevrolet Пионер Спорт Комунални 4-Врата 2006-2007 година за Chevrolet Пионер Б Спорт Комунални 4-Врата 2006-2008 за Chevrolet Пионер База Спорт Комунални 4-Врата 2006 година за Chevrolet Пионер EXT Б Спорт Комунални 4-Врата 2006 година за Chevrolet Пионер EXT LS Спорт Комунални 4-Врата 2006 година за Chevrolet Пионер EXT LT Спорт Комунални 4-Врата 2006 година за Chevrolet Пионер EXT Спорт Комунални 4-Врата 2006-2007 година за Chevrolet Пионер LS Спорт Комунални 4-Вратата 2006-2009 за Chevrolet Пионер LT Спорт Комунални 4-Врата 2006-2009 за GMC Пратеник SLE Спорт Комунални 4-Врата 2006-2009 за GMC Пратеник SLT Спорт Комунални 4-Врата 2006 година за GMC Пратеник XL SLE Спорт Комунални 4-Врата 2006 година за GMC Пратеник XL SLT Спорт Комунални 4-Врата 2006 година за Isuzu Ascender База Спорт Комунални 4-Врата 2006 година за Isuzu Ascender LS Спорт Комунални 4-Врата 2007-2008 за Isuzu Ascender S Спорт Комунални 4-Врата 2006-2009 за Saab 9-7x 4.2 јас Спорт Комунални 4-Врата Пакет Includes:1*воздухот проверете вентил.

Карактеристики на производот

Поврзани производи