КС Unitec | Не-Предизвика & Не-Магнетни Прилагодлив Клуч | 10in Алуминиум Бронза Алатка, TUV Заверена & Beryllium Слободни
Свеж

КС Unitec | Не-Предизвика & Не-Магнетни Прилагодлив Клуч | 10in Алуминиум Бронза Алатка, TUV Заверена & Beryllium

DEN 2268.00

Во продавницата

Не-предизвика, Не-магнетни Зони 20, 21 и 22 (Dusts); и М1 и М2 за рударство.КС Unitec Алуминиум-Бронза Алатки (Al Br) помогне да ја исполни побарувачката во ATEX директивата за работа во Зони 1 и 2 (Гас, Mists или Vapors), плус Зони 21 и 22 (Dusts).Големина : 10" | Стил : Алуминиум Бронза.

Карактеристики на производот

Поврзани производи