Знаење Неограничен Inc. Древна Индија - Антички Цивилизации Постер
Свеж

Знаење Неограничен Inc. Древна Индија - Антички Цивилизации Постер

DEN 286.80

Во продавницата

Овој постер за Античка Индија карактеристики уметнички renderings на јавна бања на Mohenjo-Daro, како и еден од многу глина пломби се користи од страна на Индустријата Долина народи. 17"x 22" постер.Објавен од страна на Знаење Неограничен Inc.Овој образовен постер за Античка Индија карактеристики уметнички renderings на јавна бања на Mohenjo-Daro, како и еден од многу глина пломби се користи од страна на Индустријата Долина народи.тоа, исто така, содржи концизен и добро-објаснето позадина историјата на цивилизацијата, и мала мапата покажувајќи каде што е центриран.

Карактеристики на производот

Поврзани производи