Lithonia Осветлување MNS8 1 120 ПОВТОРНО M6 Флуоресцентно Осветлување Тела, 32 w, 4-Нога, T8 светилка
Свеж

Lithonia Осветлување MNS8 1 120 ПОВТОРНО M6 Флуоресцентно Осветлување Тела, 32 w, 4-Нога, T8 светилка

DEN 1886.40

Во продавницата

Енергетски ефикасно флуоресцентно технологија.Челичната конструкција во сјајна бела боја.Користи (1) 32 w t8 флуоресцентна сијалица; не се вклучени. 120 volt електронски баласт.За станбени апликации.На Lithonia Осветлување мини лента комунални флуоресцентни светлина карактеристики тенок, компактен дизајн.Тоа е совршен за плакари, гаражи и тавани и тоа може да се монтира на ѕид или плафон.На тела користат t8 светилки кои не се вклучени и имаат станбени електронски баласт што одговара за станбени апликации.

Карактеристики на производот

Поврзани производи