Kohler 7671-0 Зафат-Тесни Cachet, Тивко се Затвори, ИО СЕДИШТЕ, 14.63 X 2.81 X 20.38, Бела
Свеж

Kohler 7671-0 Зафат-Тесни Cachet, Тивко се Затвори, ИО СЕДИШТЕ, 14.63 X 2.81 X 20.38, Бела

DEN 1077.60

Во продавницата

Боја-одговараше пластични шарки.Тивко-затвори капакот затвора полека и тивко, без треснувајќи.Контрола-Тесни браници додадете стабилност и спречување на пренесувањето.Брзо Закачите на хардвер за брза и сигурна инсталација.КОНТРОЛА-ТЕСНИ CACHET®, ТИВКО СЕ ЗАТВОРИ, ИО СЕДИШТЕ.

Карактеристики на производот

Поврзани производи