БЛУЗИ W2 Форми 2021, Даночни Форми за Полнење за 26 Вработени, 6 Дел W2 Данок Форма Поставува со Себе Печат W2 Коверти, Вклучува 3 W3 Форми (TX22904KIT-21)
Свеж

БЛУЗИ W2 Форми 2021, Даночни Форми за Полнење за 26 Вработени, 6 Дел W2 Данок Форма Поставува со Себе Печат

DEN 443.52

Во продавницата

Добиете даночни форми и коверти треба да поднесе W-2 форми за 26 вработени; вклучува 6-дел W2 данок форма сетови, кора и печат безбедност коверти и 3 W-3 преглед на извештаи.Користете Форма W-2 за да се пријавите работниците за платите, совети и даноци пожали за Социјално осигурување Администрација и на вашите вработени.Бела 6-Дел W2 форми печати 2 до страницата на 13 микро перфориран лим со копии A, D/1, B, C, 2 и D/1 и scannable црвено мастило копии потребни за хартија поднесување; вклучува 26 кора и печат пликови.Инк-џет и ласерски печатач компатибилен; форми на работа со Quick Books и други сметководство софтвер, и Адамс Даночни Форми Помошник Онлајн форма додатен, брзо софтвер не се вклучени.Мора да се e-mail или e File вашиот 2021 W-2 форми на SSA и се даде копија на вашите вработени од страна на 31 јануари, 2022. Оваа БЛУЗИ W-2 Даночни Форми Комплет вклучува сите форми и коверти треба да извештајот на платите, совети и даноци за Социјално осигурување Администрација до 26 вработени.Вклучува 26 6-дел W-2 групи, 26 заштеда на време кора и печат коверти и 3 W-3 резиме форми.Мора да се e-mail или e File вашиот 2021 W2 форми на SSA и се даде копија на вашите вработени од страна на 31 јануари, 2022. БЛУЗИ W-2 ласерски даночни форми се инк-џет и ласерски печатач компатибилен.Киселина слободни хартија и топлина-отпорни бои произведуваат дупка со-бесплатно, архивирање и безбедно евиденција.Форми се исполнат IRS спецификации.За Quick Books и други сметководство софтвер.Исто така компатибилна со Адамс Даночни Форми Помошник Онлајн, на брз и лесен начин да се подготви форми без дискови, апликација или ажурирање.Софтверот не е вклучен. 26 Пакет.

Карактеристики на производот

Поврзани производи