Брег до Брег 472164 Трансфер Случај Излез Вратило Печат
Свеж

Брег до Брег 472164 Трансфер Случај Излез Вратило Печат

DEN 144.96

Во продавницата

Произведен да AFBMA стандарди користејќи високо квалитетни материјали.Брег до Брег обезбедува широк спектар на масло и маснотии се печати вклучувајќи една и двојно lipped.Печати се произведени со нитрилна, polyacrylate, fluoroelastomer и PTFE материјали.Прецизноста печат понудата вклучува апликации за тркала крајот, мотор, диференцијални и пренос/transaxle.Други апликации вклучуваат пренос случај, серво волан и земјоделството.MOOG центар собранија се изведба докажано, квалитет тестирани и се достапни за широк спектар на странските и домашните возила.Нивната примена-специфичен дизајн додатоци обезбеди подолг живот, здодевна работа и оптимална ABS перформанси.

Карактеристики на производот

Поврзани производи