HealthAndYoga(TM) Enema Материјали - Постепено Чекор Конектор - Extender - Медицински Одделение - Латекс Слободни
Свеж

HealthAndYoga(TM) Enema Материјали - Постепено Чекор Конектор - Extender - Медицински Одделение - Латекс Слободни

DEN 2337.60

Во продавницата

Направени од Sterilized, Стабилна Медицински Одделение Полипропилен – Млечно - 3.5" долго.Разноврсна – корисни конекции за внатрешни дијаметри варира помеѓу 8мм до 16 мм.Соодветно линискиот на интервали за да се обезбеди цврста течење-доказ месеци.Може да биде соодветно да се користи како extender / адаптерот поврзување на црева и /или избрани enema резерви.Корисни прилог за да имате во вашата Enema комплет за евентуална идна употреба.

Карактеристики на производот

Поврзани производи