ZTUOAUMA Џојстик Контролер Assy 62161GT 62161HGT 62161 Компатибилен со Genie ГШ-1530 ГШ-1930 ГШ-ДО 2032 ГШ-2046 ГШ-2668 ГШ-3246 ГШ-3268 ГШ-4390 ГШ-2668RT ГШ-3268RT
Свеж

ZTUOAUMA Џојстик Контролер Assy 62161GT 62161HGT 62161 Компатибилен со Genie ГШ-1530 ГШ-1930 ГШ-ДО 2032 ГШ-2046

DEN 3151.20

Во продавницата

Дел Број : 62161 GT, 62161, 62161 HGT, GN62161. Примена на Модели : Компатибилен со Genie Електрични Режа Лифт ГШ-1530, ГШ-1930 ГОДИНА, ГШ-ДО 2032, ГШ-2046, ГШ-2646, ГШ-2668 DC, ГШ-3246, ГШ-3268 DC, ГШ-4390 И ГШ-5390. Компатибилен со Genie Груб Терен Режа Лифт ГШ-2668 RT И ГШ-3268 RT.Гаранција : Returnable за 6 Месеци и Променливи за 1 Година(враќање и промена за слободни).Квалитет Гарантиран Производ со Разумна Цена.Дел Име : Џојстик Контролер Дел Број : 62161 GT, 62161, 62161 HGT, GN62161 Примена на Модели способни за Genie Електрични Режа Лифт Модели ГШ-1530, ГШ-1930 ГОДИНА, ГШ-ДО 2032, ГШ-2046, ГШ-2646, ГШ-2668 DC, ГШ-3246, ГШ-3268 DC, ГШ-4390 И ГШ-5390 Одговара за Genie Груб Терен Режа Лифт Модели : ГШ-2668 RT И ГШ-3268 RT.

Карактеристики на производот

Поврзани производи