Пумпа За Поправка Комплет, Хемија-Tech
Свеж

Пумпа За Поправка Комплет, Хемија-Tech

DEN 4582.56

Во продавницата

Предмет : Пумпа Поправка Комплет.Пакет Количина : 1. Тип : Хемија-Tech.Вклучува : Глава, Дијафрагмата, Вшмукување И Вентили За Испуштање, Завртки И Подлошки.За Користење Со : Mfr.Нема.X210-XA-AAAAXXX, X215-XA-AAAAXXX, X220-XA-AAAAXXX, X230-XA-AAAAXXX, X240-XA-AAAAXXX, X260-XA-AAAAXXX, X280-XA-AAAAXXX, 2100-XA-AAAAXXX.Пумпа за Поправка Комплет, Хемија-Техника, Вклучува Главата, Дијафрагмата, Вшмукување И Вентили за Испуштање, Завртки И Washers Specifiation : Земја на Потекло (предмет на промена) : Тајван.

Карактеристики на производот

Поврзани производи