Tennsco T2-3012-DGY Тенок Профил Shelve Без Слотови, 22 Колосек, 30 Ширина, 12 Длабочината, 25/32 Висина, Сив Гулаб
Свеж

Tennsco T2-3012-DGY Тенок Профил Shelve Без Слотови, 22 Колосек, 30 Ширина, 12 Длабочината, 25/32 Висина, Сив

DEN 13506.72

Во продавницата

Без Слотови. 22 Колосек.Ширина : 30".Длабочина : 12".Боја : Dove Сива Боја.Овој тип на Производ име е Tennsco Тенок Профил Shelve без Слотови, 22 Колосек, 30" Ширина, 12" Длабочината, 25/32" Висина, Сив Гулаб.Овој производ е произведен од страна на Tennsco Корп Овој Производ е произведен во сад.

Карактеристики на производот

Поврзани производи