Testo 0613 5505 NTC Менгеме Сонда, -40 до +125 степен C Опсег
Свеж

Testo 0613 5505 NTC Менгеме Сонда, -40 до +125 степен C Опсег

DEN 1398.72

Во продавницата

NTC менгеме сонда.За 570 дигитални колектор.NTC менгеме сонда за мерење на цевки за 6mm да 35mm дијаметар.Мерен опсег : -40 до +125 степен C. Testo NTC менгеме сонда за 570 дигитални колектор.NTC менгеме сонда за мерење на цевки за 6mm да 35mm дијаметар.Мерен опсег : -40 до +125 степен C.

Карактеристики на производот

Поврзани производи