Приклучете Браник,26X4-1/2X10 во,Гума
Свеж

Приклучете Браник,26X4-1/2X10 во,Гума

DEN 4008.96

Во продавницата

Приклучете Браник, Ламинат Гума, Вкупна Висина 10 Во, Вкупен Длабочина 4 1/2 Во Вкупна Ширина 26 Во, Правоаголни, Брана Висина 10 Во, Браник Ширина 20 Во, Браник Длабочина 4 1/2 Во, Монтажа Дупка Кол. 7/8 Во, Монтажа Дупки О В W 24 Во, Монтажа Дупки О Ц Ч 6 Во, Број На Дупки За Монтажа 4, Монтажа Стилот На Болт На.Број На Дупки За Монтажа : 4;Монтажа Дупки О В W : 24 Во;Монтажа Дупки О Ц Ч : 6 Во;Браник Материјал : Ламинат Гума;Вкупна Ширина : 26 Во;Браник Облик : Правоаголни;Браник Ширина : 20 Во;Монтажа Стил : Гром На;Монтажа Дупка Кол. : 7/8 Во;Предмет : Приклучете Браник;Брана Висина : 10 Во;Браник Длабочина : 4 Во 1/2;Вкупна Висина : 10 Во;Целокупната Длабочина : 4 Во 1/2;Земја На Потекло (Предмет На Промена) : Кина;.

Карактеристики на производот

Поврзани производи