Пионер 7MT033 Облека Кука, PVD Полиран Хром Финиш
Свеж

Пионер 7MT033 Облека Кука, PVD Полиран Хром Финиш

DEN 456.00

Во продавницата

Сите готови производи се произведени во вишокот на индустриски стандарди.Крпа Бар.Дувачкиот заврши.Дувачкиот Планината, Сокриени Завртка За Инсталација.Монтажа На Хардвер.Опис На Производот Пионер Индустрии, Inc.има произведени иновативна технологија, висок квалитет на чешми за речиси три децении.Пионер чешми се исполнат највисоките стандарди на проектирање, инженеринг и перформанси.Сите готови производи се произведени во вишокот на индустриски стандарди.Од Производителот Пионер Индустрии, Inc.има произведени иновативна технологија, висок квалитет на чешми за речиси три децении.Пионер чешми се исполнат највисоките стандарди на проектирање, инженеринг и перформанси.Сите готови производи се произведени во вишокот на индустриски стандарди.

Карактеристики на производот

Поврзани производи