Wishiot 1pc ESP8266 ESP-01S 4MB Сериски WiFi Wireless Transceiver Модул + 1pc CH340G Програмер USB на ESP-01 Безжичен Адаптер Модул 4.5-5.5 V
Свеж

Wishiot 1pc ESP8266 ESP-01S 4MB Сериски WiFi Wireless Transceiver Модул + 1pc CH340G Програмер USB на ESP-01

DEN 971.28

Во продавницата

ESP8266 е високо интегрираниот чип наменета за потребите на новата поврзан свет.ESP8266 има моќни на управа за обработка и чување на податоци способности, кои им овозможуваат тоа да биде интегриран со сензори и друга апликација специфични уреди преку своите GPIOs со минимални развој однапред и минимална утовар и време на траење.ESP8266 ESP-01 S 4 MB Сериски WIFI Wireless Transceiver Модул Функција : Ова е Wi Fi сериски transceiver модул, врз основа на ESP8266 Спц.

Карактеристики на производот

Поврзани производи