G109458 Loader Лифт Цилиндар Печат Комплет 1530B 1835 1835B 1840 1845 1845C 1845S
Свеж

G109458 Loader Лифт Цилиндар Печат Комплет 1530B 1835 1835B 1840 1845 1845C 1845S

DEN 541.20

Во продавницата

Гаранција.Случајот Резервни G109458 Хидраулични Цилиндри Печат Комплет.Ова е Печат Комплет кој им Одговара на следните Модели и Цилиндричен дел броеви.Модел Num.Апликацијата Цилиндар Род Големина (во) Понесе (во) Сериски Num.Разно.Комплет # 1835 LOADER ЛИФТ - 1-1/2" 2-1/2" - 1pc JIC-G109458 1530 B ЛИФТ - 1-1/2" 2-1/2" 9818251- 1pc JIC-G109458 1835 година, 1835 B ЛИФТ - 1-1/2" 2-1/2" - 1pc JIC-G109458 1840 LOADER ЛИФТ G110666 1-1/2" 2-1/2" - 1pc JIC-G109458 1845, 1845 B, 1845 C, 1845 S ЛИФТ - 1-1/2" 2-1/2" - 1pc JIC-G109458 1835 B LOADER ЛИФТ - 1-1/2"2-1/2" - 1pc JIC-G109458.

Карактеристики на производот

Поврзани производи