Shiseido Fino Премиум Допир Пенетрација Суштината Коса, Маска за Коса Третман 230gТри Парче Сет.AF27
Свеж

Shiseido Fino Премиум Допир Пенетрација Суштината Коса, Маска за Коса Третман 230gТри Парче Сет.AF27

DEN 911.76

Во продавницата

Јапонија Боја на Коса и Третман - Fino Премиум Допир пенетрација Суштината Косата Маска 230g *AF27*.w/следење на број од ЈП Пост.Јапонија Боја на Коса и Третман - Fino Премиум Допир пенетрација Суштината Косата Маска 230g *AF27*.

Карактеристики на производот

Поврзани производи