Прецизност Бренд Заштитен Еластомер Дупчиња Shim, Нетранспарентно Жолта, L-P-535, 0.045 Дебелина, 5 Ширина, 5 Должина, 1-5/8 Слот Ширина (Пакување од 10)
Свеж

Прецизност Бренд Заштитен Еластомер Дупчиња Shim, Нетранспарентно Жолта, L-P-535, 0.045 Дебелина, 5 Ширина,

DEN 2568.24

Во продавницата

Прецизност Бренд заштитен еластомер дупчиња shim е направен од еластомер пластика кои облоги и flexes да се пополни нерегуларни празнини.Нетранспарентно жолта боја, за да покаже 0.045" дебелина.Компреси да дебелина од 0.040" и апсорбира до 0.020" на angularity за одредување на аголна мека нога усогласување проблеми.Ги Исполнува Банката На Федерални Резерви.Spec.L-P-535 стандарди.Стандард толеранција.Прецизноста Бренд заштитен еластомер дупчиња shim има нетранспарентно жолта боја со 0.045" дебелина, ги исполнува Сојузна Спецификација L-P-535, и има стандарден толеранција.Комерцијален еластомер пластичен материјал го исполнува нерегуларни пропусти од страна на компресирање на дебелината на 0.040" и апсорбирање до 0.020" на angularity, кој помага да се поправи аголна мека нога усогласување проблеми.Аголна мека нога е неправилен или нерамна јазот помеѓу нога на мотор, вентилатор, или компресор, и својата база; ако не се поправа, тоа може да предизвика вибрации, неусогласеност, и повторливост проблеми.На shim е колор-кодирани за дебелина идентификација.Shims се тенки парчиња материјал се поставени помеѓу објекти за различни намени, вклучително и додава поддршка, подобрување на израмнување, зголемена изолација, построги фоки, или подобро место.Тие, исто така, може да се користи за да се пополни јазот помеѓу машински делови кои се склони да се носат.Форми вклучуваат круг, notched, дупчиња, и потковица.Прецизност Бренд Производи, Inc.произведува инструментално одржување производи, како што се изолација, shims, стеги, и лубриканти.Компанијата, основана во 1946 година и со седиште во Downers Grove, ИЛ, ги исполнува упатствата на Меѓународната Организација за Стандардизација (ISO) стандард 9001.

Карактеристики на производот

Поврзани производи