Научни Индустрии 580-2013-00 Гумени Капак за 3 Платформа
Свеж

Научни Индустрии 580-2013-00 Гумени Капак за 3 Платформа

DEN 710.64

Во продавницата

Замена гумени капак за Научни Индустрии 0 K-0500-901 3" Платформа (се продава одделно).Одговара на платформата користи со Научни Индустрии Вител-Genie 1, Вител-Genie Пулсот, и Вител-Genie 2 миксери (се продава одделно).Направени од термопластични гума за да се спротивстави на хемикалии.Земја на потекло : сад.Научни Индустрии 580-2013-00 Гумени Капак е замена на капакот, кој одговара 0 K-0500-901 3" платформа се користи со Научни Индустрии Вител-Genie 1, Вител-Genie Пулсот, и Вител-Genie 2 миксери (се продава одделно).Тоа се прави на термопластични гума за да се спротивстави на хемикалии.Научни Индустрии произведува лабораториска опрема како што се shakers и миксери, homogenizers, и инкубатори под Вител-Genie и Genie брендови.Компанијата, основана во 1954 година, е со седиште во Чешка, NY.

Карактеристики на производот

Поврзани производи