10 Компјутери 3.81 mm Ред Број: 1 Pin: 7 Криви Игла pluggable Терминал P=3.81 mm Одбор крај/Штекер-Затворени 3.81 mm KF2EDGR-3.81-7P
Свеж

10 Компјутери 3.81 mm Ред Број: 1 Pin: 7 Криви Игла pluggable Терминал P=3.81 mm Одбор крај/Штекер-Затворени

DEN 232.08

Во продавницата

10 Компјутери 3.81 mm ред број : 1 Pin : 7 криви игла pluggable терминал P=3.81 mm одбор крај/штекер-затворени 3.81 mm KF2 EDGR-3.81-7 P. 10 Компјутери 3.81 mm ред број : 1 Pin : 7 криви игла pluggable терминал P=3.81 mm одбор крај/штекер-затворени 3.81 mm KF2 EDGR-3.81-7 P.

Карактеристики на производот

Поврзани производи