Melin Алатка ELMG-М-М Карбид Плоштадот Носот Крајот Мелница, Метрички, TiCN Monolayer Заврши, 30 Сте Хеликс, 3 Флејта, 51mm Целокупната Должина, 5mm Сечење Дијаметар, 5mm месо тело Дија
Свеж

Melin Алатка ELMG-М-М Карбид Плоштадот Носот Крајот Мелница, Метрички, TiCN Monolayer Заврши, 30 Сте Хеликс,

DEN 431.76

Во продавницата

Солидна карбид tools нуди долго алатка живот и побрзо сечење брзина од други супстрати, но се повеќе кршливи и мора да се користи со цврсти toolholding системи.Титаниум carbonitride облоги се потешко и повеќе носат-отпорни, од Калај алатка за подобрување на животот и побрзо сечење брзина.Круг shanks овозможи употреба со широк спектар на toolholding системи.Мал агол радиус за дополнителна сила и неспокојот сечење акција. 3 Flute дизајн за полесни завршувањето на парчиња.Солидна карбид tools нуди долго алатка живот и побрзо сечење брзина од други супстрати, но се повеќе кршливи и мора да се користи со цврсти toolholding системи.Титаниум carbonitride облоги се потешко и повеќе носат-отпорни, од Калај алатка за подобрување на животот и побрзо сечење брзина.Круг shanks овозможи употреба со широк спектар на toolholding системи.Солидна карбид tools нуди долго алатка живот и побрзо сечење брзина од други супстрати, но се повеќе кршливи и мора да се користи со цврсти toolholding системи.Титаниум carbonitride облоги се потешко и повеќе носат-отпорни, од Калај алатка за подобрување на животот и побрзо сечење брзина.Круг shanks овозможи употреба со широк спектар на toolholding системи.Мал агол радиус за дополнителна сила и неспокојот сечење акција. 3 Flute дизајн за полесни завршувањето на парчиња.За Алуминиумски Легури.

Карактеристики на производот

Поврзани производи