ИНДУСТРИСКИ MRO 97F6535S NSNP-ОЕМ
Свеж

ИНДУСТРИСКИ MRO 97F6535S NSNP-ОЕМ

DEN 1312.80

Во продавницата

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).CAPACITOR, 400 VAC.

Карактеристики на производот

Поврзани производи