Гениј Алатки 17PC 1/2 д-Р Метрички Влијание Socket Set (CR-Mo) - ГШ-417
Свеж

Гениј Алатки 17PC 1/2 д-Р Метрички Влијание Socket Set (CR-Mo) - ГШ-417

DEN 1806.00

Во продавницата

МЕТРИЧКИ ВЛИЈАНИЕ SOCKET SET - 17pc 1/2" д-Р Метрички Влијание Socket Set (CR-Mo) ГШ-417. МИР НА УМОТ - Купување со доверба поддржана од страна на Гениј Алатки Ограничен Доживотна Гаранција против производителот дефекти.ИЗДРЖЛИВИ МАТЕРИЈАЛИ - изработена од Хром Молибден Легиран Челик за голема сила и издржливост додека има анти-корозивни својства.ANSI СТАНДАРДИТЕ - ги Исполнува или ги надминува стандардите утврдени од страна на Американскиот Национален Институт за Стандарди.ПРОФЕСИОНАЛНА ОДДЕЛЕНИЕ - Гениј Алатки се дизајнирани и направени за употреба од страна на професионални техничари и изграден за да се изврши во текот на животниот век на тешки употреба.Доверба Гениј за квалитет алатка во вредност цена за вас.Вклучува : 1/2" д-Р 6 pt.Влијание Socket 444008 8мм Влијание Socket 444009 9mm Влијание Socket 444010 10мм Влијание Socket 444011 11mm Влијание Socket 444012 12mm Влијание Socket 444013 13mm Влијание Socket 444014 14mm Влијание Socket 444015 15mm Влијание Socket 444016 16mm Влијание Socket 444017 17mm Влијание Socket 444018 18mm Влијание Socket 444019 19mm Влијание Socket 444021 21mm Влијание Socket 444022 22mm Влијание Socket 444024 24mm Влијание Socket 444027 27mm Влијание Socket 444030 30мм Влијание Socket Удар Случај.

Карактеристики на производот

Поврзани производи