Стоматолошки САД 1416C Scalers/Curettes ПОЛКОВНИКОТ 13/14C
Свеж

Стоматолошки САД 1416C Scalers/Curettes ПОЛКОВНИКОТ 13/14C

DEN 1778.40

Во продавницата

Стоматолошки САД континуирано уникатни агли и sharpens секој ножот.Стоматолошки САД го зголемува нивото на топлина лекување на 50-55 цврстина оценка.Соодветна виткање на секој совет, од 1 до 6 пати, за да се осигура правилна употреба квалитети.Купување на најдобар квалитет на материјали.Квалификувани техничари се производство на форми на секој совет.Стоматолошки САД 1416 C Scalers/Curettes ПОЛКОВНИКОТ 13/14 C.

Карактеристики на производот

Поврзани производи