APA Замена Забавува Огледало Стакло Горниот Загрева W/Поддршка Плоча за 2008- Супер Должност F250 F350 450 550 Патникот Право
Свеж

APA Замена Забавува Огледало Стакло Горниот Загрева W/Поддршка Плоча за 2008- Супер Должност F250 F350

DEN 352.80

Во продавницата

FITMENT : 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 16 15 14 13 12 11 10 09 08 Супер Должност F250 F350 F450 F550 ; 2014 2013 F150 ; 2018 2019 2016 2017 F650 F750 (За повеќе детали, ве молиме одете да се провери "Опис на Производот").КАРАКТЕРИСТИКИ : Огледало Стакло Со Поддршка Плоча , Со Загреан , Горниот дел ( Големо ) Дел Огледало Стакло Само , се вклопува 2 Парче Забавува Телескоп Вид Огледало , Рамно Стакло , Патникот Право RH Страна.Одговара на ОЕМ Дел Броеви : 7 C3 Z17 K707 F , 7 C3 Z-17 K707-F , DL3 Z17 K707 A , DL3 Z-17 K707-А Partslink : FO1325150. Гаранција : Една година ограничена гаранција против производителот дефект.Инструкции за инсталација е вклучена.Лесна Инсталација.Директна Замена.Резервни Замена на Огледало Стакло Со Поддршка Плоча Горниот Огледало Стакло Патникот Право RH Страна Рамно Стакло Со Загреан Влечење Приколка Telescoping Огледало , Двојно Стакло Тип Моќ Тип Без да се Сврти Сигнал Функција на Стакло Изградена на строга контрола на квалитетот стандарди Одговара на ОЕМ Дел Броеви : 7 C3 Z17 K707 F , 7 C3 Z-17 K707-F , DL3 Z17 K707 A , DL3 Z-17 K707-А се Вклопува Partslink : FO1325150 Инструкции за Инсталација е вклучена Лесна Инсталација.Директна Замена!Одговара на Моделот и Година : 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 16 15 14 13 12 11 10 09 08 СУПЕР ДОЛЖНОСТ F250 F350 F450 F550 2014 2013 14 13 F150 2018 2019 2016 2017 19 18 17 16 F650 F750.

Карактеристики на производот

Поврзани производи